Skip links

Missie, visie en kernwaarden

Als kantoor bieden wij hulp van het hoogste niveau en vanuit persoonlijke betrokkenheid. Wij pakken de zaken soms net even anders aan. Hoe? Dat lees je hieronder.

Missie en visie

Onze missie is om daadwerkelijke oplossingen te bieden die slim, betaalbaar en vaak out of the box zijn en die niet alleen juridisch kloppen, maar die jou ook commercieel en persoonlijk echt verder brengen.

Wil jij weten hoe wij die missie verwezenlijken? Lees dan de onderstaande kernwaarden.

De vijf kernwaarden van Stip

Lees hieronder de kernwaarden van Stip. De waarden die ons anders maken dan de meeste andere kantoren. Spreekt het je aan? Meld dan je zaak aan.

Stip biedt jou graag een stip op de horizon. Wat de vraag of het probleem ook is, Stip stippelt graag samen met jou de route (of verschillende routes) uit die tot een oplossing kunnen leiden. Via een procedure als het moet, op andere wijze als het kan.

Wij geloven sterk in het adagium ‘Begin With the End in Mind’. Als je met ons spreekt, zal je merken dat wij altijd eerst de gewenste uitkomst (de Stip op de horizon) bepalen. Daarna denken wij samen met jou graag de stappen uit die wij moeten zetten om daar te komen.

Vanaf het moment dat jij bij ons komt met een vraag of probleem voelen wij ons verantwoordelijk om je zo goed mogelijk bij te staan. Dat verantwoordelijkheidsgevoel is wat de advocaten en juristen van Stip samenbindt: wij willen niet stoppen vóórdat wij zeker weten dat wij het maximale hebben gedaan.
Dit betekent ook dat wij heel vaak een stapje verder gaan dan andere kantoren. Of het nu gaat om het vinden van een (creatieve) praktische oplossing of om een technisch juridische oplossing. Wij proberen, in overleg met jou, het onderste uit de kan te halen en gaan door waar anderen stoppen.
Wij weten ook hoe het vak op het hoogste niveau moet worden uitgeoefend en zetten graag de spreekwoordelijke puntjes (stipjes) op de i.

Stip is stipt, maar ook flexibel, bereikbaar en klantgericht. Stip denkt 24/7 met jou mee als het nodig is, dus ook ná 17,30 uur als veel andere kantoren gesloten zijn. De uitspraak ‘Maandag bent u de eerste.’ zul je bij Stip dus nooit horen.

Een probleem of wens is vaak niet alleen juridisch, maar heeft ook persoonlijke, commerciële en financiële dimensies. Stip is meer dan advocatuur in die zin dat wij in staat zijn met een juridische bril naar jouw probleem te kijken, maar óók in staat zijn om die juridische bril af te zetten als het nodig is. Het winnen van een procedure tegen jouw belangrijkste afnemer betekent misschien juridische winst, maar kan commercieel verlies betekenen als je die afnemer hiermee kwijtraakt. Anderzijds maken wij vaak mee dat achter een puur juridische vraag een heel ander probleem schuilgaat. Wij vinden het daadwerkelijke probleem én de daadwerkelijke oplossing.

Onderhandelen zit in ons bloed. Niet alleen voor jou, maar ook voor onszelf: hierdoor hebben wij onze eigen vaste kosten voor huisvesting, ict, verzekering etc. laag kunnen houden. Het gevolg is dat ook de uurtarieven van Stip relatief laag zijn. Als klant profiteer je dus van een maximale uitkomst, voor minimale kosten.

Waarom wij betaalbaar gebleven zijn? Omdat wij geloven dat iedereen die het nodig heeft een goede advocaat moet kunnen inschakelen. Dat is er ook de reden van dat wij – hoewel wij een zakelijk en commercieel kantoor zijn – ook een groot deel van onze tijd besteden aan de sociale advocatuur (toevoegingen).

Wilt je van tevoren een inschatting van de kosten? Dit is uiteraard geen enkel probleem!

Contact opnemen

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact opnemen
Sluit