Skip links

Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht is de ‘core business‘ van Stip.

Of het nu gaat over het opzetten van een nieuwe bedrijfsstructuur, over geschillen tussen bestuurders of aandeelhouders, of over de beëindiging van een bedrijf. Wij staan u graag bij.

Bent u op zoek naar een advocaat op het gebied van het ondernemingsrecht die u daadwerkelijk zorgen uit handen neemt en een waardevolle bijdrage kan leveren aan de resultaten van uw onderneming of organisatie?

Het is een van de meest uitgebreide vakgebieden. Het is dermate veelomvattend, dat de advocaten die dit rechtsgebied beoefenen, gerust kunnen worden aangeduid als juridische duizendpoten.

Van het opstellen van contacten, het incasseren van debiteuren tot aan het adviseren bij een (dreigende) faillissementssituatie van de ondernemer zelf of een van zijn belangrijkste klanten of toeleveranciers. Het advocatenkantoor dat pretendeert thuis te zijn in het ondernemingsrecht, zal steeds klaar moeten staan voor de ondernemer. Dit geldt ook voor de advocaten van Stip; zij zijn bovendien uitgerust met branche-specifieke kennis zodat zij een waardig sparringpartner kunnen zijn voor de ondernemer!

Uw zaak aanmelden?

Uw aanvraag is gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct uw zaak aanmelden?
Sluit