Skip links

Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht is de ‘core business‘ van Stip.

Of het nu gaat over het opzetten van een nieuwe bedrijfsstructuur, over geschillen tussen bestuurders of aandeelhouders, of over de beëindiging van een bedrijf. Wij staan u graag bij.

Ben je momenteel op zoek naar een advocaat op het gebied van ondernemingsrecht die je kan ondersteunen bij alle juridische zaken die bij het runnen van een onderneming komen kijken? Bij ons advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in ondernemingsrecht en kunnen wij jouw onderneming bijstaan bij diverse juridische vraagstukken.

Ons advocatenkantoor is gevestigd in Rotterdam en wij hebben specifieke kennis op het gebied van vennootschapsrecht. We kunnen jou helpen bij het opstellen van een aandeelhoudersovereenkomst en adviseren bij een eventueel aandeelhoudersgeschil of ander geschil. Of het nu gaat om een niet functionerende medebestuurder, het uitkopen of uitstoten van een minderheidsaandeelhouder of een grootaandeelhouder met (te) veel macht.

Als advocaat ondernemingsrecht kunnen wij je ook bijstaan bij het opzetten van een nieuw bedrijf en adviseren de keuze voor de juiste rechtsvorm voor jouw onderneming. Wil je een bedrijf overnemen dan helpen wij je ook graag verder. Bij overnames is een goede voorbereiding en goed due diligence onderzoek noodzakelijk. Wij nemen dit graag met u door.

Daarnaast adviseren wij over bestuurdersaansprakelijkheid, de do’s en don’ts bij een algemene vergadering van aandeelhouders (AVA), het stemrecht op aandelen en de rol van een statutair directeur of bestuurder. Ook kunnen wij jou helpen bij het beëindigen, vereffenen of (turbo)liquideren van een B.V. of beëindigen van een vennootschap onder firma (vof).

Kortom, als je op zoek bent naar een advocaat ondernemingsrecht of vennootschapsrecht in Rotterdam die jouw onderneming kan ondersteunen bij diverse juridische vraagstukken, dan staan wij graag voor je klaar. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Contact opnemen

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact opnemen
Sluit