Skip links

Referenties

Hoe meet je de kwaliteit van een kantoor? Dat is bijna onmogelijk. Er is een ‘top-50 advocatuur’, maar die meet uitsluitend het aantal advocaten dat in dienst is. Gelukkig is er sinds een aantal jaren ook de advocaatscore. Dit is een score die wordt gevormd door enerzijds het aantal beoordelingen en anderzijds de hoogte van de beoordelingen. De advocaatscore is betrouwbaar omdat een zeer groot deel van de Nederlandse advocatuur meedoet. De advocaatscore van Stip behoort traditioneel tot de hoogste van Nederland.

Aantal beoordelingen: 164

TOP team Gert en Sarah

Beste advocaat tot nu toe! behulpzaam en altijd voor je klaar. Gert is voorbeeld hoe een advocaat behoort te zijn. jammer dat Gert niet eerder in ons leven bekend was. heel blij met Gert en Sarah . proficiat !

Ferdinand , Rotterdam

Persoonlijk, betrokken en deskundig

Ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Stip Advocatuur. Gert is betrokken bij de zaak en deskundig. Ik zou zeker contact opnemen mocht ik nog een keer een advocaat nodig hebben.

Julia , Rotterdam

Zeer positief: stip advocatuur is kundig, snel en effectief

Door goede afstemming, kundig advies en ondersteuning zijn wij efficient en effectief geholpen. Hierdoor konden wij snel weer de focus leggen op het waarmaken van hetgeen waarvoor wij bestaan. Stip Advocatuur is benaderbaar en betrokken. Dat waarderen wij zeer in een dergelijke samenwerking.

Michiel , Amsterdam

Geweldig blij!

Wat een geweldig resultaat in een zaak die beide kanten op had kunnen gaan qua uitkomst. De deskundigheid en goede onderbouwing van het kantoor, hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat de zaak gewonnen is en ik met een gerust hart en prettig gevoel mijn dossier heb kunnen afsluiten!

Sandra , Bleiswijk

Very well handed with everyday contact for updates

With this company I was able to settle the score in a very complicated situation. Mr Gert Poot helped me to impose myself against people who often take advantage of the weakest for business. I am very satisfied with the success, during which everything was explained to me step by step and I received continuous and timely updates.

AJM , Amsterdam

Gewoon duidelijk en snel

Ik had een vraag over hoe ik een bepaald juridisch vraagstuk het beste kon aanpakken en welke opties ik eventueel had. Daarmee heeft Stip Advocatuur me uitstekend en snel geholpen!

Olrik , Steenwijk

Heldere en laagdrempelige feedback op een eenmalige adviesvraag.

Ik heb Gert benaderd met een vraag over een arbeidscontract. Hij was direct bereikbaar, heeft gericht doorgevraagd en heldere feedback gegeven.

Lena , Amsterdam

Betrokken , doelgericht en komt na wat is afgesproken .

Stiplaw is een uitzondering als het gaat om efficiënt werken . Wollige procedures die flink opgeklopte rekeningen veroorzaken worden door Stiplaw gemeden . De zaak wordt bekeken , gewaardeerd en op succes ingeschat. Bij “ go” volgt een plan van aanpak tegen zo laag mogelijke kosten en in mijn zaak waren wij succesvol met maximale opbrengst . Ik kan dan ook Stiplaw aanbevelen als u naar efficiency streeft .

C.W. , Zoetermeer

Snel en goed geholpen

Wilde graag dat iemand meekeek met mijn koopcontract en ben vakkundig geholpen!

Pieter , Amsterdam

Deskundig en meedenkend

Mijn ervaring met Gert is zeer positief. Hij neemt direct contact op, is heel kundig, denkt met je mee en zijn advies is duidelijk en eerlijk.

Nouschka , Delfgauw

zeer professioneel, ervaren, prettig in de omgang, goede bereikbaarheid

heel erg fijn en vertrouwelijk, een hele goede steun geweest. Was altijd bereikbaar, ook in de avonden. Zeer zeker aan te bevelen.

Ingrid , Rheden

Prettig en kundig!

Fijne begeleiding gehad. Nam direct contact op en kwam met kundig advies waar we direct iets mee konden. Bedankt!

Sabrina , Rotterdam

Juridisch advies stichting

Bij het oprichten van een stichting komen veel dingen kijken. Omdat we voorzagen dat we ook met verschillende typen contracten moesten gaan werken, hebben we gesproken met Gert en hem onze vragen voorgelegd. Gert gaf ons onmiddellijk vertrouwen door zijn brede kennis en pragmatische houding. We weten dat we in de toekomst altijd bij hem terecht kunnen, en dat de belangen van onze stichting bij hem in goede handen zijn.

Saskia , Den Haag

Prompt, professional and empathetic

Mr. Poot was recommended me by the Juridisch Loket, because there was a chance that I have to take further steps in a disagreement with my former employer. I asked for a quick and urgent initial conversation and Mr. Poot called me back the same day and we managed to start a conversation immediately regarding the expected costs of the process and my case. I received a much needed support from him, he understood well my situation and my intentions. After all my case was solved without going into long and costly legal processes, I did not have the impression in any stage of the conversation that Mr. Poot tried to “(up)sell” his services or tried to push me to put my money in a process with a risky outcome. We both agreed that my case was not worth investing more time and money in it, I managed to walk away with a relatively small loss and relatively amicable solution from the disagreement with my former employer. In summary I received prompt, professional and empathetic help from Mr. Poot free of charge and he was open to offer me solutions even if the process would have gone further. Highly recommended!

Viktor , Rotterdam

Getting things done

STIP has been helping us in all our corporate and legal matters.

Juraj Sabatka (Idea Statica), Brno

Geweldig!

Gert is de beste advocaat waar ik ooit mee gewerkt heb.

Miquel , Vinkeveen

Satisfied with the law procedure

Mr poot is amazing lawyer. He called me immediately when he took my case from juridisch. He explained things carefully about what should i do , than he prepared my documents and handed my case to court until i won the case just cost no more than two months. Super recommend this laywer and this law firm.

Yuya , Rotterdam

Betrokken en uiterst scherp

Gert heeft mij uitstekend vertegenwoordigd, echt een aanrader!!

John , Rotterdam

Fantastisch

Deze advocaat was 24/7 te bereiken. Heeft mij door moeilijke tijden heen gesleept. Aanrader voor iedereen

Wouter Wilkens , HAARLEM

100% aandacht en inzet voor onze juridische problemen.

Helaas zijn wij verwikkeld geraakt in meerdere geschillen, dan heb je iemand nodig die het probleem echt door ziet en die je begeleid om tot de best mogelijke oplossing te komen, juist als dit voor rechter uitgevochten wordt. We hebben na eerdere slechte ervaringen met incassojuristen en een rechtsbijstand advocaat, zeer goede ervaring met Gert Poot van Stiplaw. Een verademing na onze eerdere ervaringen. Gert heeft een enorm analytisch vermogen om de essentie van de zaak duidelijk te maken, zowel in de schriftelijke reacties naar de rechtbank, maar ook tijdens de zitting zelf. Hij heeft veel juridische kennis en daarnaast luistert hij goed naar ons en gebruikt bruikbare delen uit het verweer van de tegenpartij om tegen over de rechtbank onze stellingen te ondersteunen. Wij kunnen Gert dan ook aanbevelen aan ieder die een juridisch geschil heeft.

Monica , Wouwse Plantage

Altijd behulpzaam, altijd bereikbaar, rijk aan kennis en eerlijk

Ik werk nu (schat ik) 4-5 jaar samen met Stip Advocatuur, en ik vaar bij lastige dossiers inmiddels blind op Gert z’n adviezen, eerlijkheid, oprechtheid en kennis. Ik zou Stip Advocatuur van harte aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar een advocaat in de domeinen waarin Stip actief is!

Thom , Leimuiden

goede en betrouwbare info

goed advies en betrokkenheid

stefan , heeswijk dinther

Advice with communication with the Dutch authorities

excellent service and communication

Martina , Pardubice

Uitstekende service!

We hebben Gert vaker ingeschakeld en altijd op top niveau geholpen. Gert is altijd bereikbaar voor vragen en geeft altijd een heldere toelichting voor alle zaken. Kortom, erg tevreden, bedankt!

Anna , Zevenhuizen

mijn case ervaren als professionele en directe aanpak

Ik heb Stip avocatuur benadert en vanaf het eerste moment vernam ik een persoonlijke betrokkenheid die professioneel en menselijk was. Ik zou een ander Stip zonder nadenken ook aanraden.

Kenneth , Curaçao

Betrouwbaar en betrokken

Betrouwbaar en realistisch advies

Cornelis Los , Kerkdriel

Uitstekende

Goede communicatie en prima feed back en de resultaten zijn uitstekend.

Levent , Rotterdam

Dedicated, honest and down to earth

We had a very good experience with Gert. Altho our request was last-minute, he made time for us in the evenings. He came with out of the box ideas and quick answers. The outcome of the proces was super!

Laura and Isaac , Rotterdam

Echt geweldig geholpen!

Ik had mede door persoonlijke fouten en een slecht advies van een andere advocaat verkeerde zakelijke beslissingen genomen. Stip advocatuur heeft snel orde op zaken gesteld en mij door een moeilijke fase heen geholpen.

Nick , Schiedam

Uitstekend advies

zeer tevreden over het advies dat we hebben gekregen, het was eerlijk en duidelijk. We raden Stip dan ook zeker aan!

Jacob , Rotterdam

Prima

We hebben de zaak gewonnen!

Paul , Nieuwerkerk aan den IJssel

Goed

Prettig contact gehad destijds

Wiebe , Amsterdam

STIP Advocatuur is deskundig, punctueel en betrokken

Trust and Law Incassoservices BV maakt veelvuldig gebruik van de diensten van STIP Advocatuur in zaken waarin er sprake is van verplichte procesvertegenwoordiging door een advocaat. STIP Advocatuur is daarom vaak een verlengstuk van onze dienstverlening. In tegenstelling tot andere advocaten, is mr. Gert Poot van STIP Advocatuur scherp, meedenkend, immer punctueel en prettig in de omgang. Mr. Gert Poot benadert een juridische uitdaging op een proactieve, deskundige en praktische wijze. Bent u op zoek naar een juridische rots in de branding, dan kunnen wij STIP Advocatuur van harte aanbevelen.

Robbert , Bleiswijk

Betrokken, deskundig en adequaat

Ik heb het contact als prettig en uitstekend ervaren. Hij heeft op adequate wijze mij geholpen met het afronden van een juridisch probleem.

Clemens , Zoetermeer

Beyond my expectations

Mr. Poot was amazing with his availability, solution solving skills and knowledge about law. I had an urgent matter, on a Sunday afternoon way out of office hours, even so he made sure to fix my problem with the limit time he had and abdicating of his family hours for me. I can’t thank him enough for what he did besides being an amazing professional, he is also an amazing human being. My go to problem fixer from now on. Can’t recommend him enough.

Bruno , Rotterdam

Great advisor

Cooperation with Gert Poot was very professional and if we need further services in Netherlands, he would be our first choice.

Jan Bárta , Prague

Uitstekend geholpen door kordaat optreden Mr. Poot

Wij zijn uitstekend bijgestaan in een conflict met een aannemer. In Corona-tijd alles digitaal met mr. Poot besproken. Door kordaat handelen zijn we snel en goed geholpen.

A. V. D. , Amsterdam

Doorzettingsvermogen en de deskundigheid

Ik had het plezier dat deze advocaat mij verdedigde in een zaak waarin mijn huisbaas mij er plotseling uit wilde schoppen zodat hij mijn ruimte aan twee andere mensen kon verhuren. Dankzij het doorzettingsvermogen en de deskundigheid van de heer G.T. Poot en mevrouw Ighodaro heb ik niet alleen kunnen blijven waar ik ben, maar ook voor onbepaalde tijd. Het hebben van deze advocaten helpt zeker om de rechtsgang georganiseerd en gemakkelijk te begrijpen te maken.

Damian , Rotterdam

Mag het ook in 1 woord? Klasse!

Ik was op zoek naar een eerlijk, redelijk en helder verhaal zonder valse verwachtingen….. gevonden!

Bas , Schiedam

Dhr G. Poot uitstekende advocaat

Ben geholpen door Dhr G. Poot zeer vriendelijke man begeleid je goed vanaf intake tot aan de zitting. Top stip advocatuur ziet mij zeker weer terug

Marouane , Rotterdam

Uitstekend werk uitgevoerd

Met heel veel geduld en op vele manieren toch gelukt om te bereiken wat ik wou

Mhamed , Rotterdam

Een advocaat die altijd klaar staat om je met raad en daad bij te staan.

Heb Gert Poot ervaren als een zeer deskundige advocaat. Die ook de emotie bij je als direct betrokkenen weet te elimineren waardoor je de zaak beter en helderder begrijpt met een einddoel voor ogen. Verder heb ik Gert ervaren als een pro-actieve advocaat die alle toegestane middelen uit de kast haalt om T.b.v. je zaak te dienen. Kortom ik begrijp dat je niet zit te wachten op een advocaat maar als het echt moet kan je je geen betere wensen dan Gert Poot.

Zouhaïr , Rotterdam

Gert je bent eerlijk, deskundig, betrokken, gedreven en zeer flexibel!

Een advocaat die je in alle opzichten helpt en van eerlijk advies voorziet! Wij zijn enorm geholpen door Gert. Hij staat gelijk paraat wanneer je een vraag hebt en is flexibel. Is transparant en geeft je vertrouwen. We hadden ons geen betere advocaat kunnen wensen! Dankjewel Gert voor alles, je bent echt een topper!!!!

Furkan Yildiz , Delft

Uitstekend

Met alle geduld en tijd die nodig was, hielp iets niet, keek m’n advocaat altijd naar n volgende oplossing. Vandaar 2000x dank

Mhamed , Rotterdam

Uitstekend,professioneel en fantastische Topper advocaat in de Nederlandse advocatuur.

Gert is een ontzettend goed en professioneel! Zelfs woorden zijn niet genoeg om te omschrijven hoe goed Gert is in zijn vakgebied. Kent geen lange wachttijden en neemt snel klanten direct aan zonder tijdverlies. Hij is erg sociaal, fijn in het contact, flexibel, positief, adequaat, vriendelijk, transparant, trouw met afspraken, behulpzaam, attent, doortastend, accuraat, heel deskundig, begripvol, scherp, enthousiast,zakelijk,betrouwbaar, creatief, duidelijk, oplossingsgericht, betrokken, meedenkend, toont initiatief en empathie, heeft veel inlevingsvermogen en is zeker van zijn zaken. Hij is zeer ervaren en heeft veel kennis van zaken. Gert is meer dan een advocaat en zelfs in moeilijke situaties kan hij goed handelen waarbij hij de beste resultaten behaald. Hij staat met alles voor je klaar en hij is echt top klasse! Gert en Stip advocatuur werkt Stipt volgens wensen en doelen van klanten. Heeft veel talenten en bereikt veel. Voor alles heeft hij wel een oplossing en dit maakt hem zeker uniek met zijn goede dienstverlening. Wat heel belangrijk is dat hij een goede luisterende oor is en heel intensief aandacht schenkt aan zijn klanten waarbij hij ook 24/7 bereikbaar is. Kwaliteit en klanttevredenheid staat centraal bij hem. Geeft goede adviezen, zekerheid en bespreekt alles netjes met zijn klanten bij elke stap. Gert verricht intensief maatwerk waarbij hij binnen korte tijd hele goede top resultaten bereikt. Wat Gert bijzonder maakt, is dat hij met hart en ziel werkt. Daarnaast zelfs in moeilijke tijden weet hij zijn klanten op te vrolijken en gerust te stellen. Voor snel en goede hulp dan ben je bij Gert op het goede adres veilig en raad ik zeker aan te bevelen aan iedereen.Mijn dank is heel groot aan Gert en ben ontzettend tevreden over de samenwerking.Hij is uitstekend goed in het contact, communicatie en op alle gebieden.Kortom hij gaat 100% voor zijn klanten. Mijn complimenten aan Gert,hij verdiend meer dan een cijfer 10 want hij is echt een super top advocaat.

@ , Zuid-Holland

Zeer attent

Vlot in reactie en adequate afhandeling

Charlotte , Rotterdam

Uitstekende en begripvolle advocatuur met het hart op de juiste plek!

Deskundige en persoonlijke hulp in moeilijke situaties is belangrijk. Hier kan je bij Stip Advocatuur op rekenen. Ik ben zeer goed geholpen en ik ben erg tevreden met het behaalde resultaat.Luuk , Rotterdam

Luuk , Rotterdam

Excellent services including great customer support.

Deep knowlegdes about Dutch law with good overview from the international one. Great in English – not only to communicate but to think as well.

Andrea Märzová , Rotterdam

Very satisfied!

Poot went above and beyond to help me with my issue. He provided a fully dedicated personal help, and walked me through the whole process and post process. I got the feeling with his advice and help that he had my best interest in mind! I am very happy with Poot’s service and if ever I need a lawyer he will be the one hired for the job for sure!

Abshir , Den Haag

Boven verwachting

Ik heb de heer Poot ervaren als iemand die altijd voor je klaar staat. Zo heeft hij mij zelfs een keer laat in de avond nog te woord gestaan. Dat vind ik echt uitzonderlijk! Hij denkt goed met je mee en toont erg veel initiatief. Daarnaast is de heer Poot erg ter zake kundig en een uitermate creatief denker. Hierdoor past hij zich gemakkelijk aan in snel veranderende situaties. Ik kan de heer Poot ten zeerste aanbevelen.

J.W. van den Kieboom , Rotterdam

Betrouwbare deskundige en advocaat

Ik ben zeer goed geholpen in mijn rechtszaak tegen mijn huisbaas.

Roland Ouwehand , Spijkenisse

Veel inlevingsvermogen voor onze specifieke situatie

Gert heeft ons als startende onderneming erg goed geholpen met het opzetten van de statuten en aandeelhoudersovereenkomst waarbij er veel aandacht was voor onze specifieke situatie en wensen. Er was ook zeker sprake van een actieve houding om ons te voorzien van aandachtspunten en ruimte om te sparren over de invulling van enkele bepalingen. De communicatie verliep soepel, afspraken werden goed nagekomen, het tarief was zeer redelijk en Gert is een zeer deskundige advocaat en prettig om zaken mee te doen.

Richard , Zeist

Een kundige, empathische advocaat die hart voor de zaak heeft

Gert geeft goede adviezen, stelt zijn cliënt gerust op momenten dat het nodig is en gaat tot het uiterst haalbare. Door een gedegen voorbereiding is hij scherp en gevat op het moment suprème. Bedankt voor het begeleiden en winnen van de zaak!

Nienke , Zeewolde

Personal and professional help from Gert

Gert did a wonderful job drafting up our shareholders agreement. Of coruse, he looked out for our best interest, and was very quick to reply if we had additional questions (of which we had quite a lot). He was clear and helpful and we will definitely go back to Stip Advocatuur when we need a lawyer in the future.

Nadia , Amsterdam

Professional service of the top quality

We started our cooperation in rather hectic period when we did not have much time to discuss all the possible details. Gert really quickly understood the problem (even though in a very specific area) and was able to prepare an excellent defence in our favor which brought us a win in the first instance. Although the case is not finished yet and Gert still provides great service to us, we are happy to have him on our side.

Marek Sula

Snel en accurate oplossing geleverd, zeer bruikbaar

We hadden snel hulp nodig om een partij aan te spreken die onze naam misbruikte. Stip gaf ons eerst goed advies over hoe dit aan te pakken en stelde daarna een brief gericht aan de tegenpartij waardoor de situatie snel was opgelost.

M , Rotterdam

Duidelijk! Correct! En Meedenkend

Een complexe zaak waar eigenlijk geen oplossingen waren is toch in de juiste banen geleid

Erwin , Stellendam

Enthousiaste betrokkenheid gecombineerd met een meer dan uitstekende kennis van zaken.

In een, voor mij, complexe bedrijfsverkoop heeft Poot advocatuur me bijgestaan met raad en daad. Het was een vrij a-typische constructie die ik voor ogen had, wat me erg beviel aan de dienstverlening was dan ook de bereidheid om buiten de geijkte kaders mee te denken.

Fausto , Haarlem

Gert Poot biedt echt een stip op de horizon.

Uitstekende service en een breed inzicht op het gebied van ondernemen.

J. , Amsterdam

Smooth and professional

Smooth and professional

Florent , Amsterdam

Fast, reliable, hands-on. As an international business owner we can 100% rely on STIP.

Fast, reliable, hands-on. As an international business owner we can 100% rely on STIP.

Gernot , Amsterdam

Discreet, betrokken en doortastend

Gert heeft al eerder een zaak voor mij behandeld met een goed resultaat. Op dit moment is Gert bezig met een zaak voor mij waarbij hij de eerste slag al gewonnen heeft. De bank wilde haar bankrelatie met mij opzeggen per december aanstaande. Wat ook weer gevolgen zou hebben de hypotheek, per december zou ik dan uit mijn huis gezet worden. Na 1 briefje met daarin de “fouten” van de bank, heeft de bank inmiddels het teruggedraaid. We zijn er nog niet maar ik heb vertrouwen erin dat Gert dit verhaal ook weer tot een goed einde brengt. Zoek je een goede advocaat? Stop met zoeken en bel Gert.

Daniel , Alphen aan den Rijn

Zeer tevreden met het advies van Stip Advocatuur

Dhr. Poot van Stip Advocatuur heeft mij zeer deskundig geadviseerd in een geschil over een variable bonus.

André , Rotterdam

Prima ervaring.

Denkt goed mee en geeft helder advies.

Leon , Rotterdam

Zeer prettig gesprek, waarbij Gert Poot goed advies gaf.

Helder wat de mogelijkheden zijn en bijkomende zaken om rekening mee te houden.

Django , Schiedam

Een TOPPER in de Nederlandse Advocatuur!

Heb je weleens het gevoel dat het zwaard van Damocles boven je hoofd hangt waarbij je in eerste instantie denkt…. Dit komt nooit meer goed? Bel dan Gert. Bij Gert ben je geen nummer en moet je niet eerst een afspraak maken voor een intake of iets dergelijks. Geen gedoe bij Gert. Hij luistert naar je verhaal en komt onmiddellijk in de actie en trekt letterlijk alles uit de kast om je te redden. De 500k die boven mijn hoofd hing is inmiddels van de baan en kan zelfs nooit meer opgeëist worden. Ik ben Gert hartstikke dankbaar. Kortom, heb je een probleem? Klein of groot…bel Gert.

Leo , Amsterdam

Involving one’s own thinking in the case.

Swift feedback, practical knowledge and thinking about other future circumstances while preparing our first business contract have convinced me to use their services also next time.

Michal , Rotterdam

Duidelijk, pragmatisch en zonder poespas

Prettige en snelle opvolging van mijn vraag.

Michel , Utrecht

Fijn geholpen!

Veel voor ons gedaan, goed advies gegeven. Zijn in onze zaak er goed uitgekomen.

Irma , Apeldoorn

Top klasse !

Hele top klasse advocaturen kantoor.met begrip voor de klant en meedenkend voor een goeie oplossing. En heel klantvriendelijk.groetjes Lila.

Lila , Overschie

Transparant en meedenkend

Wij hebben een hele fijne ervaring met advocaat dhr Poot, altijd snel contact en duidelijkheid. Geen kleine lettertjes en meedenkend. Fijn om mee ‘samen te werken’. Niets negatiefs op aan te merken.

Linsey van Look , Vlaardingen

Stip Advocatuur helped me with a major leagal issue

Being an expat, it was difficult for me to find legal aid. Stip Advocatuur helped me with the retrieval of my security deposit from the owner. They not only helped me with the security deposit, but also found out that the owner has illegally charged me with administration charges of 450EUR. The lawers were extremely helpful and available. All communications were made professionally through email. I would like to thank Stip Advocatuur for help.

Richa , Rotterdam

Zeer prettig

Het contact met Stip Advocatuur verliep op alle vlakken soepel. De communicatie over de kwestie, als de stappen die daarop volgde. Wanneer nodig, hoop ik zeker weer een beroep ze te kunnen doen.

Joann , Capelle aan den IJssel

Zeer tevreden

Zeer prettige communicatie, vriendelijk & een snelle afhandeling van de zaak.

Joe , Capelle aan den IJssel

Een advocaat die menselijk is en denkt in oplossingen.

Bereikbaarheid en deskundigheid waren super. Gert is goed bereikbaar en anders belt/mailt hij je zo snel mogelijk terug. Hij denkt mee in oplossingen en kijkt waarbij hij kan ondersteunen. Hij blijft betrokken tot de zaak is opgelost. Zou Stip ook zeker aanbevelen.

Kimberly , Rotterdam

Simply outstanding

Smooth communication, everything pretty much handled by the laywer, only limited intervention needed from my side which was very much appreciated. The outcome heavily exceeded my expectations thanks to bold and reasonable approach from Mr. Poot. I cannot but recommend his great services.

Michaela , Utrecht

Snelle en correcte afhandeling met het gewenste resultaat.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop mijn zaak is behandeld. en zeker over de correcte manier van informeren

Jan , Rotterdam

Uitstekend!

Hij is een beetje harvey specter met een mix van better call Saul !!!

Duygu Aslan , Amsterdam

Top dienstverlening

Top dienstverlening van STIP Law communicatie was zeer vlot een reactie duurde dan ook nooit lang. Niet vies om extra werk uit handen te nemen van zijn klanten. Bedankt voor de goede service!

Tarik , Amsterdam

zeer goed en vakkundig geholpen

via ligo in contact gekomen met stip advocatuur. alle vragen werden snel en vakkundig beantwoord omtrent een zzp-overeenkomst. nu weet ik exact wat ik wel en niet kan gaan doen en loop ik geen risico op een evt. boete die ik anders zeer waarschijnlijk gekregen had.

alfred , kraggenburg

Betrokken, deskundig en vriendelijk

Mijn ervaring met Stip Advocatuur was zeer prettig. Gert is een vriendelijke man, betrokken, deskundig en denkt in het belang van de klant. Zou hem zeker weer benaderen wanneer ik advies nodig heb.

Julia , Rotterdam

Vakkundig en persoonlijk

De samenwerking met Stip Advocatuur was erg prettig. Wij hebben snel kunnen schakelen, ze denken mee, en ze hebben goed werk geleverd. Al met al een zeer positieve ervaring.

S.K. , Amsterdam

Achterstand zorgverzekering

Ik zat in een stressvolle situatie had niet veel geld. En ben erg goed geholpen door Gert hij heeft er alles aan gedaan om toch een regeling voor mij te regelen bij de GGN en dat is gelukt. Communicatie was goed en het advies vooral heb er van geleerd en hij heeft ook gezegd wat ik het beste kon doen. Ben hem erg dankbaar.

Richeilla , Rotterdam

5 sterren, Geweldig

Gert is een zeer kundig advocaat. In één woord geweldig! Betrouwbaar, proactief, reageert snel en houdt je op de hoogte van het proces. Hij denk goed mee met de wensen van de cliënt. Ik zou hem zeker aanraden.

Vincenth , Capelle aan den IJssel

Topste !!

Ik ben beroep al beveiliger en door een valse beschuldiging werd mij toegedeeld dat mijn werk pasje zou worden ingetrokken. Ik heb gelijk contact opgenomen met advocatuur kantoor Stip Law. En door hard te vechten heeft Stip Law de procedure gestopt om mijn werk pasje te laten intrekken. De topste advocatuur in Rotterdam.top !!! Nu kan ik gewoon mijn baan blijven uitoefenen

Edi mangroe , Rotterdam

Zoals het hoort!

Na meerdere advocaten te hebben gesproken, is Stip advocatuur de enige die samen met je meedenkt naar oplossingen.

A.Partoredjo , Rotterdam

Top

Heldere taal, duidelijke uitleg. In dit geval met het advies om NIET te gaan procederen. Daar heb je wat aan.

Cornelis Los , Wagenberg

Deskundig, vriendelijk en betrokken. Zeer tevreden.

Buitengewoon prettig om mee samen te werken en een uitstekende dienstverlening. Ik kan Stip Advocatuur van harte aanbevelen.

HN , Amersfoort

Zeer professioneel en deskundig, de advocaat denkt werkelijk met je mee.

Al vanaf het eerste moment was de advocaat goed bereikbaar, dacht hij mee, nam het initiatief en reageert snel ook in de avonduren en het weekend. Binnen korte tijd een sterk verweerschrift opgesteld, waarin hij alle argumenten van de tegenstanders heeft ontkracht. Denkt vooruit en bereidt reeds enkele scenario’s voor die hij ook met ons besprak. Gewoon kennis van zaken, denkt snel en handelt snel en doet alles om het maximale resultaat uit een zaak te halen. Echt een aanrader voor iedereen.

Chantal , ROTTERDAM

Uitmuntend

Een jaar geleden nam ik kennis van het bestaan van Stip Advocatuur via Google. Na wat onderzoek te hebben verricht naar het werk van dhr. mr. Poot besloot ik contact op te nemen. Dat klikte direct goed. Sindsdien is hij een behulpzame, goede en vooruitstrevende advocaat voor mij geweest. Hij heeft mijn zaak goed behandeld en om die reden kan ik niet anders dan te zeggen dat hij uitmuntend werk levert.

Olivia Luis Neto , Berkel en Rodenrijs

Consultancy advise on setting up a company in the Netherlands .

We are a UK based company who needed help and assistance in setting up a subsidiary in the Netherlands. The service we received from Stip Advocatuur was EXCELLENT!! We will highly recommend theirs services. A special thanks to G.T. (Gert) Poot. Kind Regards, Paul

Paul , Swindon, United Kingdom

Excellent service regarding employment related topics in the Netherlands

I needed legal advice regarding my new employment contract . The service that Stip Advocatuur provided was highly professional and superb. I will highly recommend their services . A special thanks to Mr. G. T. Poot . Best regards, Nora

Nora , Rotterdam

Zeer bekwaam en meedenkend!

Onze ervaring met stip advocatuur is erg goed. De slogan ‘meer dan advocatuur’ komt geheel tot zijn recht! Wij hebben meerdere contracten laten opstellen en ervaren dat STIP zich verplaatst in de onderneming en dat werkt prettig.

Sezan Keers , Amsterdam

Deskundig en behulpzaam advies op maat

Zeer aangenaam gesprek gehad met Gert met een nuttige uitkomst!

Jacco , ROTTERDAM

Heel professionele hulp en zeer menselijke omgang.

Stip advocatuur heeft mij zeer goed geholpen met een zakelijk geschil. Er werd heel veel tijd voor mij vrij gemaakt en zelfs s’avonds werd er gewoon netjes en snel geantwoord. Er wordt op een zeer menselijke manier omgegaan met de klanten naar mijn ervaring.

Joachim B. , Lier

Goede avocat goed geholpen met alles dankje wel

Ik blij dat hij heeft mij goed geholpen met alles ja goed gegaan ja dankje wel

Sharline j woute , Rotterdam

Denk veel met je mee en gaat nauwkeurig te werk

Het begon met een telefoongesprek en gaf mij direct het gevoel dat mijn belangen heel goed behartigd gaat worden. Inmiddels een tijdje verder en een absolute aanrader.

Jan , Den Haag

Bruikbaar advies in begrijpelijke taal

Fijn advies, eerlijk advies ook. Goed te volgen ook. Vriendelijk en houdt zich aan afspraken.

Jikke Heg , Nijmegen

Vakman

De juiste man op de juiste plek

Tayfun , Rotterdam

Zeer betrokken en hulpvaardig

Ik ben zeer goed geholpen door de adviseur.

Mike , CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Geweldig betrokken en vakkundig.

Mr. Gert Poot, heeft mijn stiefzoon geholpen om van bewindvoerder te veranderen. Dit HOOFDPIJN DOSSIER heeft hij zeer goed afgehandeld met het gevolg dat er nu een andere bewindvoerder mijn stiefzoon bijstaat.

Hans , Rotterdam

Vakkundig, modern bereikbaar en snel geregeld.

Prettige ervaring. Per app hebben we een belafspraak ingepland welke we ook gemakkelijk konden verzetten bij gewijzigde agenda. Vervolgens vakkundig door mijn vragen heen geholpen.

Hans , Goes

snelle reactie

Dhr Poot reageerde heel snel op mijn aanvraag, helaas kon hij mij niet verder helpen omdat ik geen subsidie kreeg en ik geen middelen heb om zelf te betalen, maar zijn adviezen waren heel goed.

Karin , Rotterdam

Er werd goed meegedacht en er was sprake van creativiteit t.a.v. de oplossingen.

Bij de betreffende advocaat juridisch advies ingewonnen. Er werd goed geluisterd en meegedacht en de aangedragen oplossing gaf weer openingen naar de andere partij in het geschil.

Walter Slotboom , Arnhem

Kort, Duidelijk en Krachtig

Zeer informatief gesprek. Luistert goed naar alle vragen. Geeft goed advies. Een jurist die ik zeer zeker kan aanraden!

Ziyaad , Gouda

Uitstekend advies, snel en heel praktisch

Zeer ervaren, snel en op maat advies. Raad het zeer zeker aan!

Nienke , Amsterdam

Betrokken, persoonlijk en kundig.

Stip Advocatuur doet recht aan zijn slogan: “Meer dan advocatuur”. Met zijn luisterend oor biedt hij kundig advies aan. Wij hebben met Gert een betrokken “collega” erbij die met je meedenkt en persoonlijk is in zijn benadering. Kortom, bij Stip Advocatuur krijg je meer dan advocatuur. Wel zo fijn!

S.D. , Amsterdam

Gert Poot is een betrokken advocaat die zich volledig inspant om tot de beste oplossing te komen.

Gert Poot biedt zijn klanten praktische (juridische) hulp tegen een scherp tarief. Daarnaast is Gert heel benaderbaar en betrokken, wat de werksfeer en de samenwerking bevordert.

Robbert , Bleiswijk

Fijne ervaring.

Uitstekende ervaring, dit is een advocaat die zijn hart op de juiste plek heeft zitten. Zijn cliënt komt op nummer 1 en hij probeer samen met u tot een uitstekende oplossing te komen. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren ik raad dan ook iedereen aan om met dit advocaten kantoor contact op te nemen.

Anabela , Rotterdam

Ik heb ervaringen met mr. Gert Poot

Die zijn uitermate positief.

Gerrit Wijers , Winschoten

Meedenkend flexibel en altijd bereikbaar!

Fantastische advocaat die ik iedereen zou aanraden. Advocaat was bij heel het proces betrokken en kwam zelfs langs om met eigen ogen te zien wat de situatie letterlijk was. Zelfs na afsluiting van de zaak was advocaat nog steeds betrokken om te weten of we tevreden zijn en of we nog wensen hadden.

Ibra , Vlaardingen

Geweldige hulp

Bij het maken van de algemene voorwaarden van mijn bedrijf

Aron , Rotterdam

Gedreven en innovatief kantoor, doelgericht en persoonlijk.

Uitstekende resultaten uit meerdere opdrachten van onszelf en relaties.

Marius , Den Haag

Vriendelijke en goeie service

Snel en goed geholpen

Jonas Hogenelst , Rotterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben uitstekend geholpen met een schuld zaak van mijn ex. Ik werd geinformeerd en op de hoogte gehouden van de voortgang. Mr. Poot heeft echt zijn best gedaan om mijn geld terug te winnen en hij was ook heel eerlijk vanaf het begin over de kleine kans dat ik mijn geld ooit terug krijg van mijn ex. Geen valse hoop gecreërd. Wat mij betreft is Stip Advocatuur echt een aanrader.

Petra

4 sterren: goede service, goed behandeld

Benny , Antwerpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijn persoonlijk contact, snelle reacties en denkt mee met de kosten voor de klant.

Jeroen , Delft

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Artpub , Utrecht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na verschillende gesprekken tijdens onze oriëntatiefase met diverse advocatenkantoren, hebben wij gekozen voor Stip Advocatuur. Achteraf een geweldige keuze. Gert is erg betrokken, schakelt snel, en heeft ons geweldig bijgestaan met zijn deskundigheid en advies. Bedankt hiervoor.

Woub B.V. , Delft

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geheel belangeloos en zeer vakkundig te woord gestaan.

Claire

4 sterren: goede service, goed behandeld

Stip Advocatuur heeft mij erg goed geadviseerd. In hun communicatie zijn ze heldere en duidelijke. Mr. Poot heeft echt de tijd genomen om naar mijn verhaal te luisteren en zich te verdieping in mijn vraagstuk.

Balrak Mediation & Care , Rotterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gert is niet alleen kundig en deskundig, maar ook heel alert en denkt mee met waar de organisatie behoefte aan heeft en weet zaken scherp en compleet te formuleren.

Great Little Company , Rotterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Stip Advocatuur heeft ons met verschillende vraagstukken (onder andere huurrecht en contracten) erg prettig geholpen. Wij kennen dit kantoor als een kantoor dat proactief meedenkt en altijd nét een stap verder wil gaan.

StartDock , Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Stip heeft mij goed geadviseerd met betrekking tot patent aanvraag en merkbescherming.

Johan , Huizen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg goed geholpen door Stip Advocatuur. Denkt out-of-the box mee en verdiept verder in mijn vraag dan ik had verwacht. Communicatie, afhandeling, betrokkenheid, alles top.

Tim , Schiedam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

9 keren is mr Poot voor de rechter verschenen. Alle zaken hebben wij goed resultaat geboekt Heel goede advocaat ,ik zou een ieder mr Poot adviseren. Geeft heel goed advies

S.Ramadhar , Ridderkerk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig om direct telefonisch geholpen te worden, met deskundig advies en voor mijn vraag was het ook nog kosteloos!

Amanda , Oostzaan

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ze nemen de moeite voor je, ze willen goed je knelpunten begrijpen en ze komen met nuttig advies.

Remo | Priceless Places , Mill

5 stars: perfect, definitely recommended

I am very satisfied how fast and professional Mr. Poot was.

Hamorova , Ibiza

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede presentatie, snel inzicht in de kern van de zaak, direct, prettige persoonlijkheid. Ervaring is hoe dan ook gelieerd aan praktijkjaren, dus daarin ligt een jongere advocaat achter, in theorie! Gedrag en opstelling van minder functionerende rechters kan dan o.a. problemen geven. Anciënniteit in deze wereld kan voor een jongere advocaat een probleem vormen in dit wereldje.

Reinarz & Co architectuur , Oud-Beijerland

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hanne

4 sterren: goede service, goed behandeld

De Opstartfabriek

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Was een buitengewone ervaring. Deze man verstaat zijn vak. Zeer prettige persoon om zaken mee te doen en neemt telkens weer de juiste beslissing tijdens het verloop.

Marcus Steijn , Amsterdam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is super en heeft me zeer goed geholpen met verschillende zaken dus een goede aanrader voor een goede hulp bij zaken

Cis , Rotterdam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden over de aanpak

Chantal

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In 2 afzonderlijke zaken heb ik Gert Poot om juridische bijstand verzocht. Zijn persoonlijkheid en standvastigheid hebben zeker bijgedragen aan de uiteindelijke resultaten in beide casussen.

So praktijk V. Weibolt , Utrecht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf de eerste minuut zeer betrokken. Heeft mijn zaak heel tactvol behandeld. Bleef in iedere situatie kalm en straalde rust uit. Het eindresultaat die is behaald, was boven mijn verwachting. Kortom een zeer kundige en betrouwbare advocaat.

H.T.B. Holding B.V. , Oostwold

4 sterren: goede service, goed behandeld

lekker makkelijk en snel een advocaat raadplegen via mijn abonnement. zakelijk gezien kan geen enkel bedrijf meer zonder een advocaat dus LIGO is een mooie oplossing

Jartec , Heerjansdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mingus

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echt een aanrader! Staat met raad en daad terzijde en is goed bereikbaar, geen negen tot zes mentaliteit. Een ontzettend aardige advocaat, zonder poeha.

P de Groot , Rotterdam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed bedrijf echt aan te bevelen

Dick , Assendelft

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mingus

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kan niet anders dan een volledige goede beoordeling geven. De betrokkenheid, bereikbaarheid en het duidelijk bespreken wat de opties zijn tot een oplossing met de tegenpartij, gewoon goed. Uiteindelijk wil je een probleem opgelost, niet vechten over wie gelijk heeft voor de rechter.

Vera , Rotterdam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettig geholpen met het opstellen van een contract. Gert staat klanten snel en goed tewoord, ook via Whatsapp.

L.B. , Nieuwegein

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Jannik

4 sterren: goede service, goed behandeld

V.M.H.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In onze familiezaak heeft mr. Gert Poot ons met zijn kundige, snelle en kordate aanpak zeer goed bijgestaan.

J.S.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Antoinette , Rotterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De vragen die ik had, zijn via een telefoon gesprek allemaal beantwoord zodat ik weer snel verder kan met het opzetten van mijn bedrijf.

Emiel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfecte en snelle service, denkt ook echt mee.

Scheidshuren , Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bijzonder snelle, heldere en prettige reactie/communicatie.

Joke/3devo B.V. , Utrecht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met veel gedrevenheid snel geholpen

Angelo , Utrecht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben heel vriendelijk te woord gestaan. Snap dat er niet altijd meteen een duidelijk antwoord gegeven kan worden.

T. Dijkman , Huizen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Postief, meedenkend en begripvol

Lion Liqueur , Haarlem

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb de nodige aandacht en hulp gekregen van de heer Poot voor mijn problemen. Hiermee ben ik heel erg tevreden mee en beveel hem zeker aan.

I.D/Nederlands kanker instituut , Amsterdam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Houda , Barendrecht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn als startup tegen veel nieuwe juridische vraagstukken aangelopen. Stip Advocatuur heeft ons daar heel goed bij geholpen. Ze staan open voor discussie en denken met de klant mee. Daarnaast zijn ze heel flexibel. Als het een keertje nodig is, zijn ze ook ‘s avonds bereikbaar. Het uiteindelijke resultaat was een aantal prima passende overeenkomsten voor het uitgeven van certificaten van aandelen en een bewerkersovereenkomst voor het bewerken van privacy gevoelige informatie.

Sander Bos / Floqz , Nieuwegein

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een zeer snelle, directe en transparante werkwijze.

Jefrim.com , Rotterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Advocatuur zoals het hoort te zijn !!

NGM Development , Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer betrokken advocaat die meedenkt met je probleem/vraag en op een deskundige manier een advies geeft; waar je mee verder kan.

P.J.J. Hulskorte , Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gert Poot heeft een faillissementszitting voor mijn advocatenkantoor overgenomen, hij was op korte termijn beschikbaar en heeft de zaak tot een goed einde gebracht.

Stefan C. , Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heer Poot heeft snel en professioneel gehandeld. Het is een advocaat die je kan vertrouwen en die met meerdere oplossingen komt dan je zal verwachten. Ik ben tevreden met zijn hulp en beveel hem zeker aan.

Czechtrade , Rotterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van begin tot eind prima ondersteuning echt gevoeld dat er veel stress uit handen werd genomen! Kundig en betrokken advocaat Ik ben meer dan tevreden. Ook de bereikbaarheid is zeer goed. Dhr Poot werkt niet van 9:00 tot 17:00 is na kantooruren wanneer het van belang is ook bereikbaar!

Marjan , Vriescheloo

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gaya

Contact opnemen

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact opnemen
Sluit