Skip links

Contracten en Algemene Voorwaarden

Een contract of algemene voorwaarden nodig?

Ieder bedrijf is anders. Er bestaat in zijn algemeenheid dan ook niet zoiets als het ‘ideale’ contract of de ‘perfecte’ algemene voorwaarden. Uiteraard zijn er vele voorbeelden te vinden van ‘geleende’ juridische teksten, maar helaas zien wij vaak dat cliënten hiermee iets gaan gebruiken dat onnodig is en dat in veel gevallen zelfs nadelig voor hen zelf.

Het ‘ideale’ contract en ‘perfecte’ algemene voorwaarden’ voor jou of voor jouw bedrijf  bestaan natuurlijk wel en daar helpen wij graag bij.

Overeenkomst op maat

Stip heeft ruime ervaring met het maken van allerlei soorten overeenkomsten, zoals:

 1. Samenwerkingsovereenkomsten
 2. Vaststellingsovereenkomsten
 3. Aandeelhoudersovereenkomsten
 4. Managementovereenkomsten
 5. Freelance-overeenkomsten
 6. Huurovereenkomsten
 7. Arbeidsovereenkomsten
 8. Etc. (noem een overeenkomst en we hebben er waarschijnlijk ervaring mee).

Onderhandelen

Een contract sluit je niet alleen. Er moet dus onderhandeld worden. Wij hebben ruime ervaring met onderhandelingstrajecten en maken samen met jou graag een plan om een getekend contract te krijgen dat zo goed mogelijk voldoet aan jouw wensen.

 

Algemene voorwaarden op maat

Algemene voorwaarden zijn pas goed als ze echt afgestemd zijn op jouw bedrijf en jouw specifieke risico’s hiermee worden afgedekt. Dit zijn de stappen die wij doorlopen als wij algemene voorwaarden voor je maken:

 1. Voor goede voorwaarden maken wij eerst kennis. Jij vertelt iets over het bedrijf, wat je drijft en waar je wakker van ligt.
 2. Wij schrijven alles op en maken aan de hand van het gesprek (dat ook telefonisch kan plaatsvinden) algemene voorwaarden die perfect aansluiten op jouw bedrijf, jouw zorgen en jouw wensen.
 3. Graag hebben wij hierna nogmaals contact met  je om uit te leggen wat wij hebben gedaan en wat de betekenis is van jouw nieuwe juridische tekst. Juridische teksten worden immers pas effectief als je weet hoe je ze moet gebruiken.

 

Een bestaande tekst laten checken of verbeteren is natuurlijk ook mogelijk. Meld je zaak direct vrijblijvend aan en wij gaan met je meedenken.

Contact opnemen

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact opnemen
Sluit