Skip links

Stip in de maatschappij

Wij zijn een commercieel kantoor dat gelooft in ondernemerschap, hard werken en innovatie. Ook denken wij dat je geen ‘hippie’ hoeft te zijn om daarnaast een zekere urgentie te voelen ten aanzien van milieu en maatschappij. Wij geven hier als volgt invulling aan.

De natuur staat met Stip op 1

Als onderneming proberen wij onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Wij doen dit onder andere door, als het even kan, geen papier te gebruiken en uitsluitend digitaal te werken.

Als papierloos kantoor moedigt Stip ook anderen, waaronder ook de rechtspraak, aan om (verder) te digitaliseren. Wij vragen al onze klanten, collega’s en partners om bij voorkeur digitaal met ons te communiceren en de hoeveelheid papier tot een minimum te beperken.

Wij leiden collega-advocaten op

Stip is een opleidingskantoor. Mr. G.T. (Gert) Poot heeft een achtergrond in het onderwijs. Hij houdt ervan om zaken uit te leggen, of mensen met de juiste begeleiding en feedback dingen zelf te laten ontdekken. Wij leiden op twee manieren collega-advocaten op.

intervisie

Gert Poot is een door de Orde van Advocaten opgeleide en geaccrediteerde intervisiebegeleider. Vanuit die rol begeleidt Gert Poot zijn collega-advocaten bij het behalen van de intervisiepunten (kwaliteitstoetsen), via zijn intervisie platform Intervitair. Een overzicht van de door Gert Poot aangeboden intervisies is hier te vinden (uitsluitend voor collega-advocaten) .

 

opleiden advocaat stagiaires (procespunten)

Stip advocatuur begeleidt ook de startende advocaten (advocaat-stagiaires) van grotere kantoren bij het behalen van hun procespunten. Wij zijn een kantoor waar relatief veel wordt geprocedeerd. Wij houden ervan om dit proces aan de startende advocaten uit te leggen en hen mee te nemen in boeiende procedures.

Contact opnemen

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact opnemen
Sluit