Skip links

Mr. G.T. (Gert) Poot

Mr. G.T. (Gert) Poot

advocaat, partner

Mr. G.T. (Gert) Poot is in 2012 gestart en een jaar later, in 2013 beëdigd tot advocaat. Gert leerde het vak bij grote kantoren. Het eerste kantoor waar hij als advocaat werkte is Amerikaans kantoor dat tot een van de grootste ter wereld behoort. Gert werkte op een vestiging op de Zuid-as in Amsterdam. Het tweede kantoor is vooral groot in Nederland. Noord-Nederland om precies te zijn.
Vanuit het besef dat de advocatuur beter, goedkoper en klantgerichter kon, is Gert in 2017 gestart met Stip. Sindsdien is het kantoor uitgegroeid tot een bekende naam als het gaat om de kwaliteit van het werk en de betrokkenheid van het team.
Het binnen de advocatuur geldende gezegde dat advocaten niet kunnen rekenen, gaat voor Gert niet op. Hij studeerde aan de TU Delft en heeft affiniteit met techniek, ICT en web. Gert is gewend om zaken niet uitsluitend juridisch, maar ook met een technische-, commerciële- en persoonlijke bril te bezien. Hierdoor zijn de oplossingen uiteindelijk beter en meer gericht op wat de klant écht wil bereiken.
In 2020 is Gert opgeleid en geaccrediteerd tot intervisiebegeleider. Dit betekent dat hij intervisie-sessies van collega-advocaten begeleidt. Hij doet dit via zijn platform Intervitair.
In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft Gert de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
• Algemene praktijk
• Burgerlijk recht
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
---

Contact opnemen

Gratis en vrijblijvend

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact opnemen
Sluit